De Schilder Bert Blokzijl, een schildersbedrijf net even anders dan anderen.

Kleurrijk in zijn soort is de juiste omschrijving. Kwaliteit en vakmanschap staan voorop, iets wat je van de vakman mag verwachten.

De kwaliteit van het vakmanschap wordt op verschillende toepassingsgebieden geuit. Zo is De Schilder Bert Blokzijl specialist in projecten, of het nu gaat om onderhoud van een woonhuis, of restauratie van een monumentaal pand, Bert Blokzijl laat in alle gevallen zien welke specialistische kwaliteiten hij in de vingers heeft.
Daarnaast is glaszetwerk is één van de werkzaamheden
van De Schilder Bert Blokzijl. Een gebroken ruit of een stukje onderhoud? Gewoon even De Schilder bellen en dan komt uw schilder - Bert Blokzijl - aan snellen!!!

Kortom een advies daar waar nodig en de kwast voor de uitvoering. Een aantal projecten vindt u onder de button “projecten”. Heeft u vragen neemt u dan contact op met
De Schilder Bert Blokzijl voor een passend antwoord.
Schilderwerk en kozijnenSchilderwerk WesterborkSchilderwerk KoekangeSchilderwerk WesterborkSchilderwerk Hoogeveensewegbehangwerk Buitenvaart kaaspackGevel renovatieMonumentaal pand - renovatieGevel monumentaal - renovatie


De Schilder Bert Blokzijl

Tel: (0528) 24 26 23